THE BEST SMALL HOTEL ON THE ADRIATIC FOR 2012, 2013 & 2014 YEAR
Pucic Palace u centru Dubrovnika

Lokacija - Hotel Pucić Palace

Fotogalerija


Hotel & Parking Lokacija


O Dubrovniku

Pucić Palace hotel je smješten u centru Dubrovniku na trgu Ivana Gundulića, u srcu starog grada. Gundulićev trg jedan je od najljepših prostora u Dubvrovniku a u jutarnjim satima služi kao tržnica za voće i povrće, dok se u večernjim satima pretvara u glamuroznu Alfresco blagovaonicu.

Hotel s pet zvjezdica u srcu Starog grada u Dubrovniku.

Pucić Palace je jedna od najboljih plemenitih kuća u gradu, koja odaje prošlost Dubrovnika kroz sami izgled zgrade, veliki prozori, luksuzne sobe i privatna terasa s kapelicom. Gosti našeg hotela zasigurno mogu uživati u prostoru i udobnosti renesansne palače.

U Dubrovniku su se spojile mnogobrojne čarolije, prirode i povjesne okolice, kristalno čisto more, valovi koji okružuju otoke, bujna vegetacija čempresa, dvorci i katedrale. Plaža koja je udaljena svega nekoliko minuta lagane šetnje od našeg hotela nudi kupanje u najčišćem moru na Mediteranu.

Pucić Palace je: :

  • 30 minuta od zračne luke Dubrovnik,
  • 10 minuta od marine,
  • 1 minutu šetnje od stare gradske luke

Preuzmite ovdje informacije i upute vožnje za dolazak do Pucic Palace-a.

Lokacija Map - Hotel Pucić Palace

Lokacija hotela


Mapa


O Dubrovniku


O Dubrovniku - Hotel Pucić Palace

Lokacija hotela


Mapa


O Dubrovniku

Dubrovnik, grad svjetske baštine prepun umjetnina i arhitekture, je kulturno bogat zbog velikog utjecaja renesanse i gotike.

Odavno je postao egzotično odredište koje su posjećivali pjesnici, umjetnici, trgovci i diplomati i popularizirali zaustavljenje u Dubrovniku na svojim drevnim trgovačkim putovima.

Osim europskim sjajem, grad je okružen magijom svojih prirodnih i povijesnih mjesta: prebistri valovi okružuju otoke nakićeni sa čempresima, brdima, dvorcima i katedralama. Naš dubrovački hotel je idealno mjesto za početak istraživanja.

Preuzmite daljnje informacije o povijesti i baštini Dubrovnika.


Rezervirajte

Dolazak

Odlazak

Odrasli    +Djeca




Newsletter

Hotel Fact-Sheet

Vremenska prognoza

powered by: Xmedia Dubrovnik